Promosi CNY dari Petronas - Menangi hadiah utama bernilai RM8,888!

oleh Afandi Che Muhamad|
Kurang tiga hari menjelang sambutan Tahun Baru Cina, Petronas Dagangan Berhad (PDB) melancarkan promosi Fueling Prosperity bermula semalam hingga 15 Mac depan.

Promosi berkenaan adalah terbuka kepada pemegang Kad Mesra Petronas sahaja.

Untuk makluman, promosi tersebut menawarkan hadiah utama berupa kad hadiah (gift card) Petronas bernilai RM8,888.

Selain itu, beberapa hadiah yang turut disediakan merangkumi lapan gift card bernilai RM888 setiap satu, 8,800 mata Mesra percuma untuk 88 ahli bertuah dan 800 mata Mesra menanti 8,888 pemenang lain.

Pelanggan hanya perlu menaikkan PETRONAS Primax bernilai RM38 sekurang-kurangnya untuk menjalankan hadiah ini.
 
Ketua Bahagian Perniagaan Runcit PDB, Aadrin Azly berkata, pihaknya sentiasa teliti terhadap keperluan pelanggan mereka dan kenaikan harga Promosi Kemakmuran ini adalah sesuatu yang kami percaya pelanggan kami akan menghargai kerana kami telah membuat entri penyertaan mudah dan hadiah praktikal.
 
"Dengan kad Hadiah dan Mata Mesra, pelanggan boleh membeli atau menebus barang-barang bahan api dan bukan bahan api dari Kedai Mesra kami.

"Selaras dengan komitmen kami untuk memberi ganjaran kepada pelanggan kami dengan perkara yang benar-benar penting," katanya.
 
Kad PETRONAS Mesra adalah program kesetiaan PDB yang menawarkan pelanggan penebusan titik segera untuk sebarang pembelian bahan api atau barangan yang dijual di Kedai Mesra.

Ia kini menawarkan nilai tertinggi dalam pasaran runcit bahan api, yang menawarkan tiga mata Mesra untuk setiap liter yang dibeli.

Mata yang terkumpul boleh digunakan untuk menebus bahan api dan barang dari Kedai Mesra, yang memberikan penjimatan hebat kepada pelanggan seperti yang mereka belanjakan.

Ahli kad Mesra kini boleh menikmati faedah istimewa semata-mata untuk mereka. Inisiatif terkini ialah Pelan Kemalangan Peribadi Mesra yang kini ditawarkan hanya dengan bulanan RM1 (100 Mesra) setiap bulan, apabila mereka menghabiskan sekurang-kurangnya RM100 sebulan di mana-mana stesen PETRONAS di seluruh negara.

Perlindungan 24/7 di seluruh dunia menerusi program Axxess menyediakan ahli Hospital Kemalangan dan manfaat Kematian sehingga RM50,000.
 
Selain itu, ahli Kad Mesra yang mendaftar untuk Pelan Kemalangan Peribadi Mesra sebelum 28 Februari 2018 akan menerima faedah Mesra Mesra PA untuk bulan pertama.
 
Permohonan kad PETRONAS Mesra adalah percuma dan pelanggan boleh memohon kad di mana-mana 1,000 di stesen PETRONAS di seluruh negara atau melalui aplikasi dalam talian melalui www.mymesra.com.my.

Maklumat lanjut mengenai proses pendaftaran faedah Kemalangan Peribadi Mesra boleh didapati dengan melayari pautan www.axxess.com.my/petronas-mesra-register.

Add new comment

Careta Ad

Berita Berkenaan

Berita Domestik
  Menurut Ketua Perniagaan Runcit PDB, Aadrin Azly ketika berucap merasmikan kempen Mesra…
Berita Domestik
Faedah ini juga memberikan satu lagi ruang untuk penukaran mata ganjaran Mesra yang mana pemegang…
Berita Domestik
Untuk menghargai sokongan pelanggan mereka, PETRONAS memberikan "hadiah" kepada semua pengguna kad…