Bosch sumbang alat ganti kereta sempena menyambut Hari Kemerdekaan

oleh Danial Yasin Suhaimi|
Sempena menyambut Hari Kemerdekaan Malaysia ke-66 tahun ini, Bosch Automotive Aftermarket (Bosch AA) telah mengumumkan inisiatif #CelebrateMerdekawithBosch.

Program CSR itu bertujuan untuk menangani kesukaran yang dihadapi oleh masyarakat luar bandar bagi mengakses penyelenggaraan kenderaan tetap, dan untuk mempromosikan "Kereta Lebih Selamat, Persekitaran jalan raya Lebih Selamat".

 

2

 

Untuk usaha terbaharu itu, Bosch AA bakal membawakan pelbagai alat ganti keperluan dan penting seperti pengelap, penapis kabin, penapis minyak, minyak enjin dan pemeriksaan kesihatan bateri terus ke kawasan luar bandar.

Kempen tahun ini turut menampilkan video sinematik yang mempamerkan perpaduan dan semangat pasukan Bosch AA untuk membantu mereka yang memerlukan perkhidmatan kenderaan di luar bandar kawasan.

 

4

 

Ia pastinya membantu meningkatkan keselamatan mereka di jalan raya, sejajar dengan kepentingan Hari Merdeka sebagai hari meraikan perpaduan dan kebajikan masyarakat.

Menariknya, Bosch AA juga telah mengadakan MERDEKA C7 Battery Charger GIVEAWAY yang akan berlangsung sehingga 16 September 2023.

 

3

 

Peserta boleh berkongsi bagaimana mereka mengambil berat terhadap orang lain dalam komen pada siaran Bosch dan 10 bertuah pemenang berpeluang memenangi Pengecas Bateri Kereta Bosch C7 bernilai RM427 dan barangan eksklusif Bosch.

Untuk maklumat lanjut mengenai video dan giveaway tersebut, layari laman Facebook Bosch AA. Untuk maklumat lanjut mengenai servis dan produk Bosch, kunjungi Bosch Car Service atau Bosch Preferred Workshops melalui laman web INI.

 

 

Berita Berkenaan

Berita Domestik
Kempen tersebut merupakan sebahagian daripada inisiatif ‘Care For Life’ Bosch untuk menyumbang…
Berita Domestik
Program tersebut telah diadakan di MISAR Academy bertempat di Kuala Lumpur, di mana ianya telah…
Berita Domestik
Bosch AA telah menjemput salah seorang pengedar sah lamanya, Rimbunan Kuasa Sdn Bhd, untuk…