KAWASAKI ALL-STAR KEEMPAT RASMI DIBUKA DI JOHOR BAHRU

oleh Firdaus Razani|
Anak syarikat milik MODENAS, Edaran Modenas Sdn. Bhd. (EMOS) baru-baru ini melancarkan bilik pameran All-Star keempatnya iaitu Kawasaki Johor Bahru, Johor.
AION MREC Banner Campaign May 2024

Acara itu disempurnakan oleh Pengarah Kawasaki Johor Bahru, Qbee Ng bersama Ketua Pegawai Eksekutif MODENAS, Roslan Roskan dan Ketua Pegawai Pemasaran, George Kashiwagi.

 

kawasaki

 

Dalam majlis itu, Kawasaki Johor Bahru dan EMOS menyerahkan tiga unit Modenas ZX25-RR yang dilancarkan baru-baru ini kepada pemilik pertamanya di Johor.

 

kawasaki

 

Pusat 4S itu diuruskan oleh Qbee Superbike Sdn. Bhd dan Kawasaki Johor Bahru secara rasmi dilantik sebagai Pengedar Kawasaki All-Star yang pertama di Johor pada Mac 2023.

Diasaskan oleh Ng, yang bermula sebagai mekanik motosikal, pada 1987, Qbee Superbike telah berkembang menjadi salah satu motosikal terbesar negara pengimport dan pengeksport.

 

kawasaki

 

"Sebagai meraikan ulang tahun pertama kami sebagai pengedar rasmi Kawasaki All-Star, pembukaan Kawasaki Johor Bahru menandakan komitmen kami untuk membina jenama Kawasaki di Malaysia.

Bilik pameran itu bukan sahaja sebagai platform untuk mempamerkan teknologi dan produk Kawasaki terkini, tetapi juga sebagai hab komuniti untuk peminat motosikal,” Ng berkata.

 

kawasaki

 

Seramai 500 orang yang hadir pada majlis itu, pelancaran itu turut menampilkan aktiviti menarik termasuk tunggangan uji, cabutan bertuah, dan pelbagai hiburan mesra keluarga.

EMOS telah berjaya melancarkan empat bilik pameran Kawasaki All-Star di seluruh Malaysia, dengan rancangan untuk membuka lapan lagi menjelang Disember 2024.

Berita Berkenaan

Pelancaran Motosikal
Sejak Modenas ZX-25R SE diperkenalkan di Malaysia pada September 2023 lalu, model ini terus…
Berita Domestik
Kempen panggil balik tersebut melibatkan penambahbaikan bahagian bawah kerangka seperti yang…
Pelancaran Motosikal
Warna baharu yang diterima oleh Kawasaki Z900 ABS adalah warna Candy Persimmon Red/Ebony yang…