BMW Malaysia tawar lanjutan waranti dan servis untuk pemilik model terpakai BMW Premium Selection

oleh Danial Yasin Suhaimi|
BMW Group Malaysia telah memperkenalkan program selepas jualan baharu untuk meningkatkan lagi Pengalaman Pemilikan Premium, khusus buat pemilik model terpakai BMW Premium Selection (BPS)

Para pemilik model kereta terpakai bertauliah daripada portfolio BMW Premium Selection kini dapat menikmati pelbagai jenis faedah pemilikan tambahan dengan waranti dan program lanjutan servis terbaharu.

Pakej Worry-Free BPS terbaharu kini menawarkan waranti lanjutan dan pakej sambungan servis untuk meningkatkan pengalaman pemilikan pelanggan.

Program Waranti Lanjutan (EWP) baharu, dijamin oleh Allianz General Insurance (Malaysia) Bhd, menawarkan pelanggan perlindungan waranti terhad dua tahun tambahan selain daripada waranti lima tahun sedia ada.

Bermula September 2023, pelanggan kini mempunyai pilihan untuk membeli pakej jaminan dua tahun yang komprehensif, berbanding pakej standard satu tahun, di mana pelanggan perlu menservis kenderaan mereka hanya di Pengedar Sah BMW untuk mengekalkan kesahihan EWP.

Pelanggan juga boleh merujuk kepada harga pakej mengikut varian model dengan mengunjungi pengedar sah BMW Premium Selection.

Dengan pakej pilihan BMW Service Inclusive (BSI) yang ditawarkan oleh BMW Malaysia, pelanggan boleh menikmati tahun tambahan perkhidmatan berkualiti untuk tahun keenam dan ketujuh pemilikan kenderaan mereka dengan harga bermula dari RM 5,300.

Untuk meningkatkan lagi pengalaman pelanggan, penambahbaikan laman web rasmi untuk BMW Premium Selection dengan penampilan minimalis baharu akan tersedia selewat-lewatnya hujung tahun ini.

Penambahbaikan itu termasuk maklumat tentang memiliki BEV Terpakai Bertauliah untuk memudahkan pelanggan membuat keputusan.

 

Berita Berkenaan

Model Terbaharu
Sedan elektrik mewah itu kini dilengkapi standard dengan Pengecas Profesional AC yang memiliki…
Berita Domestik
Perkhidmatan eksklusif dengan BMW i7 itu akan dibuka secara eksklusif kepada penumpang Enrich…
Model Terbaharu
Jika dilihat pada saiz dan namanya, i5 eDrive40 merupakan versi EV bagi model 5 Series generasi…