Sime Darby Auto Connexion-Ford Menyokong Kupikupifm DJ Cheer untuk Program CSR Pesakit

oleh SALINA JALIL|
Sime Darby Auto Connexion (SDAC), pengedar tunggal Ford di Malaysia menjadikannya sambutan hari Krismas yang lebih bermakna untuk kanak-kanak di wad kanak-kanak Hospital Wanita dan Kanak-kanak Sabah, Likas, Kota Kinabalu apabila mereka menyumbangkan buku, beg dan alat tulis untuk menyokong DJ Kupikupifm Cheer untuk Program CSR Pesakit.

Hospital Wanita dan Kanak-kanak Sabah adalah sebuah hospital kecil yang memberi tumpuan kepada bahagian obstetrik, ginekologi dan kanak-kanak dan lain-lain berkaitan dengan hospital utama di Kota Kinabalu, Hospital Queen Elizabeth.
NISSAN MREC Banner Campaign Mar

Pasukan dari SDAC-Ford Kota Kinabalu, Gary Chin, Lee Tze Peng, Johari Lutang, Mazlina Murad, Elisabeth Arzone, Azlinda Michael, Richard Yong dan dipimpin oleh Martin Lo Tze Yung, Pengurus Cawangan SDAC-Ford Kota Kinabalu dan pasukan Kupikupifm DJ Nera, Velvet, Niz, Lotter dan Greg tiba di Hospital Wanita dan Kanak-kanak Sabah, Likas, Kota Kinabalu telah melawat dan mengedarkan barang kepada pesakit muda di Ward Kanak-kanak.

SDAC-Ford komited untuk memberi kembali kepada masyarakat setempat untuk membuat perbezaan ketara dalam meningkatkan kehidupan rakyat dan alam sekitar di Malaysia.

 

Ford hospital visit

 

Berita Berkenaan

Berita Domestik
Pengenalan ini sekaligus menjadikan ia Raptor merah yang pertama diperkenalkan di dalam pasaran.…
Berita Domestik
  Apa yang tidak dimaklumkan adalah bahawa harga untuk barisan model tahun 2021 Ranger telah…
Berita Domestik
Selain itu, dua Pelan Waranti Lanjutan2 (Extended Warranty Plan) untuk pemilik Ford Ranger sedia…