SDAC gondol anugerah Presiden 2021 daripada Ford Direct Markets

oleh Mohamad Hanif|
Sime Darby Auto ConneXion (SDAC), pengedar tunggal jenama Ford di Malaysia, hari ini mengumumkan penerimaaan dua Anugerah Presiden daripada Ford Direct Markets berikutan kecemerlangan syarikat tersebut dalam memastikan kepuasan pelanggan untuk jualan dan servis sepanjang tahun 2021.
PERODUA MREC Banner Campaign February 2024
MITSUBISHI RAYA PROMO MREC Banner Campaign March 2024 - 01

Anugerah berprestij itu merupakan pengiktirafan terhadap pencapaian SDAC sebagai salah satu organisasi pengedar jenama Ford terbaik di dunia.

Anugerah Presiden merupakan kecemerlangan terunggul dalam program Ganjaran dan Pengiktirafan tahunan Ford, yang diadakan untuk mengiktiraf rakan niaga pengedar yang menyediakan pengalaman pelanggan dan operasi yang cemerlang.

SDAC menerima dua Anugerah Presiden 2021 untuk kategori Jualan dan Servis berikutan skor tertinggi yang diperolehi bagi kedua-dua kategori, bersaing dengan pengedar-pengedar lain di serata rantau.

Skor ini adalah berdasarkan maklum balas yang dikumpul dari pelanggan dan tinjauan yang dijalankan oleh Ford di setiap pasaran, termasuk Malaysia.
 

sdac


“Kami amat berbangga menerima Anugerah Presiden tahun ini. Apabila memenangi Anugerah Pengerusi pada tahun 2019 dan 2020, kami terus menumpukan usaha untuk menginovasi dan mencari jalan untuk meningkatkan pengalaman dan kepuasan pelanggan. Kami sentiasa komited untuk memberi kecemerlangan servis bertaraf dunia kepada semua pelanggan Ford di Malaysia,” kata Turse Zuhair, Pengarah Urusan, Sime Darby Auto ConneXion-Ford.

“Walaupun berdepan dengan berbagai cabaran, namun tahun 2021 merupakan tahun yang cukup berjaya untuk SDAC. Dedikasi, kecekalan dan kegigihan mereka telah menghasilkan berbagai pencapaian besar. Di antaranya adalah kejayaan Ford Ranger Getaways, contoh terbaik untuk sebuah program menyeluruh yang direka untuk menyediakan pelanggan terhadap satu pengalaman yang padat dan mendalam melangkaui sekadar jualan dan servis,” tambahnya lagi.

 

Berita Berkenaan

Model Terbaharu
Ford Ranger XL kabin tunggal ini dikuasakan oleh enjin diesel 2.0 liter turbo tunggal dengan janaan…
Berita Domestik
Bermula 15 April hingga 31 Mei 2022, para pelanggan yang telah menempah slot servis bakal menikmati…
Berita Domestik
Slot yang dijadualkan pada 26 Mac 2022 ini merupakan pakej bimbingan pengalaman off-road selama…