Roadshow Peugeot - Peluang pandu uji PEUGEOT 408 serba baharu

oleh Firdaus Razani|
PEUGEOT Malaysia baharu sahaja mengumumkan lokasi jelajah roadshow mereka di seluruh negara dengan melawat bandar-bandar utama untuk mempamerkan PEUGEOT 408 serba baharu.

Sejak dilancarkan pada penghujung April, PEUGEOT 408 telah menerima maklum balas positif dengan hampir 400 tempahan dengan varian GT menjadi pilihan utama.

 

408

 

PEUGEOT Malaysia membawa 408 serba baharu ke pusat beli-belah utama untuk pelanggan melihat lebih dekat dan berpeluang untuk mengujinya sendiri di lokasi yang disenaraikan di bawah:

 

roadshow

 

PEUGEOT 408 serba baharu direka semula sepenuhnya untuk mentakrifkan semula segmennya, dan mempamerkan falsafah reka bentuk pemikiran ke hadapan jenama serta kejuruteraan dan teknologi yang baik.

 

408

 

PEUGEOT 408 baharu ditawarkan dalam tiga varian berbeza iaitu Allure, Premium dan GT dengan harga bermula dari RM146,055.

Selain itu, tawaran menarik ditawarkan pada pengunjung yang membuat tempahan untuk PEUGEOT 2008 dengan menikmati rebat RM3,000 manakala mereka yang berminat dengan PEUGEOT 3008 dan 5008 akan menikmati rebat sebanyak RM8,000.

 

peugeot

 

Pengunjung juga dialukan untuk mengambil gambar dengan dinding interaktif 3D di roadshow dan berkongsi di media sosial mereka untuk menebus barangan PEUGEOT yang menarik.

Model lain yang dipamerkan dan tersedia untuk pandu uji ialah PEUGEOT 3008, dan LANDTREK yang dipertingkatkan untuk peminat offroad.

 

landtrek

 

Tambahan itu, semua pengedar PEUGEOT di seluruh negara akan meraikan Hari Bapa dari 14 hingga 16 Jun dengan kempen yang diluluskan ayah bertemakan “For Le Mans in your life” yang meraikan legenda perlumbaan endurance Le Mans serta legenda setiap hari yang kita panggil ayah.

Pengunjung boleh menjadi sebahagian daripada aksi dengan siaran langsung Le Mans serta mengambil gambar di gerai foto bertema pit kami untuk berpeluang memenangi hadiah cabutan bertuah.

Pemilik PEUGEOT yang sedia ada juga dijemput untuk menyertai keseronokan dan membawa masuk kenderaan mereka untuk pemeriksaan 20 point percuma.

Acara hujung minggu tersebut akan berlangsung dari 9 pagi hingga 6 petang di semua pengedar sah di seluruh negara.

PEUGEOT Malaysia juga menjalankan kempen yang di mana pelanggan hanya perlu membayar yuran tempahan sebanyak RM30.08* (terma & syarat) untuk memandu pulang PEUGEOT 3008 yang paling laris.

 

peugeot

 

Melalui kempen ini, pelanggan tidak perlu membayar wang pendahuluan kerana ia akan dilindungi oleh PEUGEOT, untuk memudahkan pelanggan memiliki PEUGEOT 3008.

Kempen ini berlangsung sehingga 31 Ogos 2024 dan tersedia sementara stok masih ada.

Untuk maklumat lanjut, lawati www.peugeot.com atau ikuti halaman Facebook untuk maklumat lanjut.

Berita Berkenaan

Kereta
Mungkin ada beberapa “luahan” penulis sedikit tidak sependapat dengan segelintir pembaca, kerana CX…
Berita Global
Ketua Lembaga Ibu Kota Nusantara (IKN), Bambang Susantono, memaklumkan bahawa alat ganti kenderaan…
Kereta
Setelah empat tahun berlalu, kami di Careta telah meminjam sebuah Proton X70 varian 1.8 TGDI…