Rebut promosi Samurai Shade, diskaun hingga 45 peratus!

oleh Mohamad Hanif|
Ibarat vaksin kepada virus COVID-19, begitulah juga peranan Samurai Shade untuk para pembaca Careta yang mahukan perlindungan daripada panas cuaca, atau mereka tidak mahu kena saman JPJ disebabkan peraturan tinted yang kerap berubah.

Bersempena dengan tarikh 9 September 2021 (atau lebih mesra di kalangan para pembeli dalam talian sebagai 9.9), pembaca Careta boleh mendapatkan promosi menarik produk Samurai Shade bermula 6 September hingga 20 September ini.

Sepanjang tempoh dua minggu promosi ini, anda boleh mendapatkan diskaun sehingga 45 peratus untuk setiap pembelian, malah kos penghantaran juga adalah PERCUMA ke seluruh Semenanjung Malaysia!
 

Samurai Shde


Selain daripada jaminan selama satu tahun, setiap pembelian akan diberikan hadiah istimewa berupa key chain 3-in-1 Life Guard, pelekat cermin sisi anti silau, serta cecair pembersih cermin hadapan.

Menerusi promosi di Auto2u.my, anda boleh mendapatkan produk Samurai Shade (empat keping penghadang cahaya matahari) pada harga serendah RM75, manakala enam unit Samurai Shade pula berharga dari RM99.

Untuk unit cermin belakang sahaja, ia hanya berharga RM118.
 

Samurai


Namun bagi mereka yang mahukan satu set penuh pelindung cahaya matahari Samurai Shades boleh mendapatkannya pada harga bermula dari RM188 untuk 5 unit (4+1), atau RM210 untuk tujuh unit penghadang (6+1).

Macam biasa, khas untuk para pembaca Careta anda boleh terus ke laman web Auto2u di  https://bit.ly/c4-auto2u-samuraishade-99sales, dan jangan lupa kod promosi CARETA99.