Promosi Raya bersama Volkswagen dengan kadar faedah serendah 1.88% dan potongan harga sehingga RM15,000

oleh SALINA JALIL|
Volkswagen Passenger Cars Malaysia (VPCM) meraikan musim perayaan yang bakal tiba menerusi pelbagai tawaran jualan dan selepas jualan istimewa, dengan semangat penyatuan dan kebersamaan.


Jenama kenderaan dari Jerman itu kini menawarkan penjimatan tambahan ke atas model-model terpilih dan kadar faedah serendah 1.88% setahun untuk Passat yang memenangi anugerah. Di samping petrol kad bernilai RM1,000 bagi semua model yang ditempah dan didaftarkan mulai sekarang hingga 30 Jun 2019.

 

Dengan tawaran dan kempen kebersamaan ini, apa yang perlu dilakukan hanyalah memandu uji model pilihan, kerana kelebihan sebuah Volkswagen lebih baik dirasai sendiri daripada diterangkan oleh orang lain. 

 

Perincian tawaran hebat adalah seperti berikut:

 

Model

Penjimatan daripada

Kadar faedah rendah

Baucar Petrol

Bayaran bulanan bermula

Polo

RM4,000

-

  •  

RM741

Vento Comfortline

RM8,000

-

  •  

RM801

Vento Highline

RM6,000

-

  •  

RM892

Golf R-Line

-

-

  •  

RM1,810

Golf GTI

-

-

  •  

RM2,572

Golf R

-

-

  •  

RM3,176

Tiguan Highline

RM2,000

-

  •  

RM1,711

Passat Comfortline

RM15,000

1.88%

  •  

RM1,576

Passat Highline

RM4,000

  •  

RM1,865

Beetle Sport

RM2,000

-

  •  

RM1,570

*Nota: Tertakluk kepada terma dan syarat. Bayaran bulanan berdasarkan kepada pinjaman selama 9 tahun dengan bayaran muka 10%. Termasuk rangkaian model JOIN.

 

 

 

Para pemilik Volkswagen pula boleh menikmati pemeriksaan pendingin hawa secara percuma di semua pusat servis sah Volkswagen dan balik kampung dengan selesa pada Hari Raya nanti. Mereka hany perlu servis atau menukar penapis pendingin hawa akan menikmati diskaun tambahan sebanyak 20% mulai sekarang hingga 30 Jun 2019. 

 

VPCM juga menawarkan promosi tayar untuk mereka yang ingin menukar tayar baharu sebelum sambutan hari Raya. Dapatkan tayar Continental bermula serendah RM184 dan terima manfaat tambahan seperti pemasangan, penjajaran dan imbangan secara percuma, bergantung kepada pakej tayar yang berbeza. Promosi tayar ini akan tamat pada 30 Jun 2019. 

 

 

Para pemilik Volkswagen dijemput untuk memuat turun aplikasi mudah alih Volkswagen Cares pada musim perayaan ini dan menyertai 10,000 pengguna yang sudahpun menjadi sebahagian daripada keluarga Volkswagen Cares. Selain paket Raya eksklusif untuk ditebus, ganjaran utama yang diperoleh oleh pemilik adalah tip-tip dan numbor panggilan kecemasan yang berguna. Pastikan anda tidak terlepas apa jua tawaran yang ada. 

 

Semua kenderaan Volkswagen hadir dengan penyelenggaraan percuma selama 3 tahun, jaminan perbatuan tanpa had dan bantuan tepi jalan selama 5 tahun. Untuk layak menyertai kempen tersebut, tempahan mestilah dibuat dalam tempoh promosi, serta tertakluk kepada terma dan syarat sehingga stok masih ada. 

 

Maklumat lanjut, sila kunjungi pengedar Volkswagen terdekat anda atau layari laman web: www.volkswagen.com.my .

Add new comment

Berita Berkenaan

Berita Domestik
Acara ini berlangsung pada hari terakhir promosi raya daripada Volkswagen yang menawarkan rebat…
Berita Domestik
Walaubagaimanapun, harga terbaharu itu masih tertakluk kepada cukai jualan dan perkhidmatan (SST)…
Berita Domestik
Tempoh tawaran ini sah bermula sekarang sehingga 30 Jun 2018 sahaja dan setiap pendaftaran yang…