MYAirline lancarkan program tambang untuk pelajar dan laluan antarabangsa pertamanya ke Bangkok

oleh Danial Yasin Suhaimi|
MYAirline baru-baru ini telah memperkenalkan dua inisiatif penting yang menandakan permulaan fasa seterusnya daripada pertumbuhan syarikat itu.
MITSUBISHI RAYA PROMO MREC Banner Campaign March 2024 - 01
MITSUBISHI RAYA PROMO MREC Banner Campaign March 2024 - 02

Dalam pelancaran Double Takeoff yang diadakan di KLIA 2 pada 30 Jun lepas, MYAirline memperkenalkan program ‘MYAirline Students’ dan secara rasmi melancarkan laluan antarabangsa pertamanya ke Bangkok.

Ketua Pegawai Eksekutif MYAirline, Rayner Teo berkata, “Daripada pertemuan pertama kami dengan YB Anthony Loke, terbukti bahawa beliau telah berpegang teguh terhadap komitmen kebajikan pelajar di seluruh negara.

"Kami menyokong sepenuh hati inisiatif ini, dan ia telah dalam usaha sejak pengumuman mengenai tambang istimewa untuk
pelajar telah dibuat pada April 2023."
 

2


"Program ‘MYAirline Students’ akan mengurangkan beban kewangan yang dihadapi oleh ibu bapa menghantar anak mereka ke pelbagai institusi pengajian tinggi di seluruh negara."

"Kami seterusnya percaya bahawa inisiatif ini akan memupuk merapatkan hubungan kekeluargaan, terutamanya semasa perayaan yang meriah dan perayaan."

Program itu menawarkan diskaun sebanyak 20 peratus ke atas tambang dan 15 kg elaun bagasi percuma untuk semua laluan domestik Malaysia.

Antara syarat yang diperlukan untuk program 'MYAirline Students' ialah:

  • Menjadi ahli berdaftar MYAirline Rewards
  • Sediakan surat pendaftaran yang sah dengan gambar berukuran pasport
  • Berumur antara 16 hingga 26 tahun