Keseronokan Hujung Minggu Bersama Filem Technicolor dan Pesta Filem Shorties BMW Yang Pertama di Kuala Lumpur

oleh SALINA JALIL|
Dalam masa 11 tahun kewujudannya, BMW Shorties, pertandingan filem pendek yang paling berprestij dan terpanjang akan menganjurkan Festival Filem Pendek BMW yang pertama di Kuala Lumpur

Ia akan diadakan di APW Bangsar dan akan merangkumi persembahan cemerlang dari band Malaysia, beberapa pakar dalam filem dan fotografi, barangan yang direka khas untuk merebut dan mempamerkan semua filem BMW Shorties yang memenangi filem termasuk finalis untuk BMW Shorties tahun ini!
Kawasaki Legend Reborn

Ia terbuka kepada orang awam, sesi bengkel dan tutorial oleh para profesional kamera dari Canon dan penampilan kamera Canon EOS C300 MK2 yang sangat jarang berlaku juga akan ditampilkan. Selain itu, Pusat Latihan dan Pensijilan EFXCO akan membuat penampilan untuk berkongsi petua untuk berkongsi ilmu tentang kesan visual, animasi dan reka bentuk grafik dengan Adobe, Unity dan Nuke. Tidak lupa sesi interaktif Reality Maya yang penuh dengan Lab VR.

Pihak festival menyeru agar semua pengumpul barang-barang edisi terhad untuk membuat penampilan sebagai edisi khas BMW Shorties Pantun Pins dan akan memilih pemenang untuk mendapat hadiah istimewa! Para hadirin boleh mengumpul semua empat BMW Shorties Pantun Pins yang direka khas dengan melalui cabaran yang telah ditetapkan semasa festival.

Festival ini menyediakan food truck berinspirasi Mexico dan Itali-Barat-Asia.

BMW Shorties memahami bahawa setiap perayaan dan festival memerlukan hiburan muzik secara langsung. Dan antara artis yang akan membuat persembahan adalah Jumero, Kaya, dan Azmyl Yunor & Orkes Padu.


Maklumat mengenai Festival Filem Pendek BMW yang pertama seperti berikut:

Tarikh: Sabtu, 16 Disember 2017
Masa: 10.00 pagi - 10.00 malam
Tempat: APW Bangsar, Kuala Lumpur

Untuk maklumat lanjut, sila lawati halaman Facebook Shorties BMW di https://www.facebook.com/BMWShorties/ atau log masuk ke www.bmwshorties.com.my.

Tags

Add new comment

banner articles

Berita Berkenaan

Berita Global
Menjawab kepada persoalan tersebut, Ketua unit pembangunan bateri BMW, Andreas Raith berkata,…
Berita Global
Ayat tersebut diselangi dengan kata-kata kutukan yang menyifatkan kereta BMW baharu semakin besar,…
Berita Global
Dengan dimensi yang kini lebih panjang 76 mm dan lebih lebar 16 mm berbanding generasi terdahulu…