Kabin kenderaan anda kotor? Ini cara atasinya..

oleh SALINA JALIL|
Kenderaan harian kita sememangnya mudah kotor. Terutama di bahagian tempat duduk dan karpet kereta.


Sekiranya bahagian tempat duduk ini kotor, terutama tumpahan minuman seperti air manis atau susu serta sisa-sisa makanan, seperti biskut, kek dan jajan sudah pasti ia akan mengundang 'tetamu' seperti lipas, semut dan yang pasti kabin anda penuh dengan kuman yang tidak boleh dilihat dengan mata kasar!
KTM aspiRC MREC Banner Campaign October 2023
HONDA CITY MREC Banner Campaign November 2023

 

Jalan yang mudah adalah pergi ke tempat cuci kenderaan, tetapi adakah ia bersih? Lihat saja cara mereka vakum kereta anda, vakum yang sama diguna pada bahagian alas kaki dan tempat duduk penumpang! Sudah tentu kuman-kuman masih berkeliaran dalam kabin kenderaan anda!


Sekiranya anda mempunyai anak-anak kecil yang alah kepada kuman atau hama, anda perlu mencari satu solusi yang mudah dan terjamin kebersihannya.

 

Jawapannya adalah miliki Vax Spotless Go, peranti mudah alih tanpa wayar yang bertindak sebagai vakum, penyedut dan pembersih.

 

Vax Spotless Go, ini bukan vakum karpet rumah tetapi ia adalah sebuah mesin pencuci yang dikhususkan untuk tempat-tempat diperlukan penjagaan pada kadar segera.


Spotless Go ini sebenarnya adalah sebuah vakum penyedut kotoran sambil mencuci dan membersihkan di 'kawasan' yang diperlukan dengan pantas dan mudah.


Apa kelebihan Vax Spotless Go ini?

1. Padat, ringan dan mudah disimpan
   Reka bentuk tanpa wayar yang padat, dengan berat hanya 3.2Kg* ini menjadikan ia sebuah 'mesin basuh' yang mudah dibawa dan disimpan.


2. Ia tanpa kord atau wayar
   VAX SpotlessGo adalah tanpa wayar tetapi didatangkan dengan bateri Litium-ion yang tahan lama

 

3. Spotless Go ini fleksibel
   Vakum ini dilengkapi dengan hos fleksibel dan boleh digunapakai pada setiap permukaan di sekitar rumah, kereta dan pelbagai lagi.
 

 

4. Membersih tumpahan dan kotoran dengan berkesan
   Semburan jet aktif yang terbina dalam yang vakum ini membantu untuk menyasarkan air dan larutan pembersih ke arah tepat dan dikehendaki tanpa pembaziran           serta menyedut kotoran dan membersihkan di permukaan yang diperlukan.

 

5. Vakum pembersih dan penyedut ini berfungsi sehingga 15 minit semasa digunapakai. Bateri tambahan boleh dibeli secara asing sebagai bateri tambahan. Pengecasan bateri ini agak pantas iaitu dalam masa 90 minit sahaja. 

 

6. Spotless Go ini mampu membunuh lebih 99% kuman dan bakteria dan ia mesra pengguna terhadap haiwan peliharaan mahupun kanak-kanak.

 

 

Vax Spotless Go ini juga didatangkan dengan ciri-ciri dibawah:

  1. Dikuasakan oleh bateri ONEPWR 2.0Ah, teknologi bateri yang boleh ditukar ganti atau membeli bateri tambahan.
  2. Bateri boleh digunakan pada peranti Vax ONEPWR yang lain
  3. Bateri boleh ditanggalkan - hanya perlu mengecas bateri pada port pengecasan dan bukannya mengecas keseluruhan peranti
  4. Boleh digunakan pada permaidani, lantai keras, upholsteri atau dalaman kereta
  5. Ia membantu mengatasi kesan kotoran dan membunuh lebih 99 peratus bakteria (Hanya guna bahan pencuci dari Vax sahaja untuk mengelakan kerosakan pada tangki)
  6. Mempunyai dua tangki - tangki air bersih & kotor. Ianya mudah untuk dikeluarkan dan dibersihkan.
  7. Setiap set didatangkan dengan tiga jenis peralatan membersih
  8. Waranti 3 tahun

 

brush

 


PROMOSI TERKINI

 

Careta bersamawww.auto2u.my sedang mengadakan promosi yang berbaloi untuk anda bermula dari 23 Mei sehingga 22 Jun ini.

Dengan menggunakan kod CRTVAX di https://bit.ly/c6-auto2u-vaxonepwr-may22-promo, anda diberikan harga promosi RM898 (harga sebenar adalah RM1,599) berserta sebotol bahan pencuci (solusi) VAX yang bernilai RM99.

 

Penghantaran percuma di seluruh Semenanjung Malaysia.


Yang pasti sekiranya anda tidak ambil peluang ini, tiada lagi harga yang lebih rendah dari promosi ini!

 

Demo kami mencuci kereta ada di bawah ini: