JAGUAR LAND ROVER MALAYSIA TERIMA ANUGERAH KALI KETIGA

oleh Penyumbang Rencana 2|
JAGUAR Land Rover Malaysia (JLRM) sekali lagi menerima anugerah Penjual Terbaik Asia Pasifik di Anugerah Penjual Jaguar Land Rover 2022/2023.

Penganugerahan itu merupakan pengiktirafan tahun ketiga berturut-turut untuk JLRM.

Pengarah Urusan Jaguar Land Rover Malaysia, Syed Ahmad Muzri Syed Faiz berkata, anugerah tersebut adalah satu tanda pencapaian penting.

Katanya, dengan pengiktirafan yang diterima itu JLRM bertekad untuk menetapkan penanda aras baharu untuk kecemerlangan dalam industri automotif.  

"Ketika kami mempercepatkan ke arah mobiliti masa depan, anugerah ini membuktikan dedikasi kami yang tidak berbelah bahagi kepada pelanggan dan komitmen kami untuk mengekalkan kelebihan daya saing dalam segmen kereta mewah.

"JLRM bersedia dalam memastikan jangkaan pelanggan adalah lebih konsisten, daripada tahap perkhidmatan yang mengutamakan pelanggan kepada kenderaan canggih," katanya.
 

Jaguar


Sementara itu Pengarah Urusan Sime Darby Motors Asia Tenggara, Jeffrey Gan berkata, anugerah tahunan itu adalah penanda aras untuk penjual mematuhi piawaian tertinggi dalam menyampaikan pengalaman pelanggan runcit yang luar biasa.  

Katanya, calon dinilai berdasarkan kriteria prestasi khusus dalam tiga kategori berbeza iaitu pemasaran, jualan dan perkhidmatan pelanggan, serta latihan kakitangan dan persembahan peruncit.

"Selaras dengan komitmen Sime Darby Motors terhadap kecemerlangan, anugerah ini adalah bukti prestasi teladan JLRM dan tumpuan yang tidak berbelah bahagi dalam menyediakan pengalaman automotif bertaraf dunia.

"Ini juga menunjukkan dedikasi dan kerja keras seluruh pasukan, secara konsisten bertindak di atas dan seterusnya dalam setiap aspek perniagaan," katanya.

Penulis: Firdaus Razani

Berita Berkenaan

Pelancaran
Ditawarkan dalam satu varian sahaja, Range Rover Sport 2023 ini dikuasakan oleh enjin Ingenium enam…
Telah Diuji
Ketibaan Jaguar I-PACE sekaligus merancakkan lagi persaingan di dalam segmen EV premium di Malaysia…
Pelancaran
Ia menampilkan trenkuasa elektrik yang terdiri daripada motor elektrik berkembar, menghasilkan…