Cubaan potong Q gagal, King Myvi sangkut di tebing

oleh Danial Yasin Suhaimi|
Foto oleh m.a7annnn
Semasa musim perayaan, anda pasti bakal berjumpa dengan pelbagai karenah di atas jalan raya yang mampu membuatkan seseorang hilang sabar.
BHPETROL Euro5 Diesel MREC Banner Campaign Sep 2023

Selaras dengan reputasinya, king Myvi baru-baru ini sekali lagi cuba mempertahankan takhtanya namun gagal akibat hilangnya kesabaran dalam diri seseorang.

Dalam satu video di aplikasi TikTok yang dikongsikan akaun m.a7annnn, ia menunjukkan cubaan sebuah Perodua Myvi yang cuba memotong satu barisan panjang di persimpangan.

Akibat cubaan tersebut, Myvi yang dipandu itu tersangkut di tebing kecil berkenaan, hingga menyebabkan bumper hadapan Myvi itu tercabut.

Dalam video itu, pemandu tersebut mencuba untuk kedepan dan kebelakang bagi mengeluarkan Myvi tersebut namun gagal hingga menyebabkan kerosakan.

Di ruangan komen, orang ramai memberikan pelbagai pendapat, ada yang mengutuk, ada juga yang bersimpati kerana beranggapan pemandu tersebut memilik urusan kecemasan.

 

@m.a7annnn king problem 🤣 orang lain boleh je ikut que . part 2 menyusul 🤣 #myvi #fyp #setiuterengganu #fypage ♬ Stars - Radio Edit - Ahzee

 

Sumber: Vocket

Berita Berkenaan

Berita Domestik
Sedan Perodua Bezza masih lagi merupakan model terlaris di mana sebanyak 40,555 unit telah terjual…
Informasi
  "Pemandu Perodua Myvi itu hadir ke Balai Polis Trafik Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Ampang Jaya…
Berita Domestik
Baru-baru ini, satu hantaran di Facebook kelab Perodua Myvi 2022 Facelift oleh Fizi Zulkifli…