Avis Malaysia terima pengiktirafan sebagai rakan kongsi 20 teratas oleh Ericsson Malaysia

oleh Danial Yasin Suhaimi|
Syarikat penyedia perkhidmatan kenderaan sewa di Malaysia, Avis Malaysia telah menerima pengiktirafan sebagai rakan kongsi 20 teratas oleh Ericsson Malaysia.
KTM aspiRC MREC Banner Campaign October 2023
HONDA CITY MREC Banner Campaign November 2023

Anugerah ini menunjukkan komitmen Avis Malaysia kepada kecemerlangan dan perkhidmatan pelanggan dalam industri penyewaan kereta.

Ericsson Malaysia telah mengiktiraf Avis Malaysia atas sumbangan cemerlangnya dan komitmen untuk menyediakan perkhidmatan yang luar biasa kepada pelanggannya.

Ketua Pejabat Operasi Avis Malaysia, Syahrul Yusuf berkata, "Kami berbesar hati untuk diiktiraf sebagai salah satu daripada 20 teratas Ericsson Malaysia rakan kongsi."

 

2

 

"Pengiktirafan ini adalah bukti kerja keras dan dedikasi pasukan kami, yang komited untuk menyediakan perkhidmatan sewa kereta terbaik kepada kami pelanggan."

"Kami berterima kasih atas sokongan Ericsson Malaysia, dan kami akan melakukannya teruskan bekerja keras untuk mengekalkan kedudukan kami sebagai perkhidmatan kereta sewa yang terkemuka pembekal di Malaysia."

Avis Malaysia mempunyai reputasi untuk menyediakan perkhidmatan penyewaan kereta berkualiti tinggi kepada pelanggannya dengan menawarkan pelbagai jenis kenderaan, daripada sedan, SUV dan kereta mewah, untuk memenuhi keperluan pelanggannya.

Dengan lebih 50 tahun pengalaman dalam industri kereta sewa, Avis Malaysia telah membuktikan mereka sebagai rakan kongsi untuk individu dan perniagaan yang mencari penyelesaian pengangkutan boleh dipercayai dan cekap.

 

Berita Berkenaan

Berita Domestik
Ciri terbaharu ini boleh didapati menerusi laman web avis.com.my serta aplikasi mudah alih Avis…