Karnival Toyota Go 2017, kini diteruskan di 7 lokasi seluruh negara

oleh DIANA ISMADI|
Karnival “Toyota Go” 2017 yang telah mendapat sambutan hangat pada April lalu di Aeon Bandar Kinta, Ipoh kini diteruskan lagi. Toyota Go ini akan berlangsung sehingga Mei di tujuh lokasi seluruh negara.

Karnival Toyota Go ini bertujuan untuk memberikan peluang kepada orang ramai bagi melihat dan mengalami sendiri pengalaman pemanduan pelbagai jenis model terkini dari Toyota.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Berikut merupakan lokasi dan tarikh Toyota Go sepajangMei 2017:

fck

Toyota Go 2017 turut berfungsi sebagai pusat “one-stop solution”, di mana penasihat dari TopMark akan bersama-sama untuk memberikan maklumat mengenai pakej pembiayaan bagi pinjaman dan sewa beli.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Selain itu, pelanggan juga boleh mendapatkan khidmat wakil daripada TopMark untuk memeriksa nilai jualan kereta anda untuk tujuan “trade-in”.

Bukan itu sahaja, bersempena dengan acara perlumbaan Toyota Vios Challenge Ogos nanti, Toyota Go turut membawa penampilan beberapa selebriti tempatan yang bakal berentap di dalam perlumbaan itu nanti. Selain itu, kereta lumba Vios bagi acara perlumbaan Toyota Vios Challenge juga akan dipamerkan untuk orang ramai. (di lokasi terpilih, Semenanjung Malaysia).

Bagi yang membawa ahli keluarga, anda boleh mengambil bahagian dalam pelbagai acara menarik dan aktiviti yang dijalankan dan berpeluang memenangi pelbagai hadiah menarik.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Untuk maklumat lanjut, sila layari http://Toyota.com.my

Add new comment

banner articles

Berita Berkenaan

Informasi
Membeli sebuah kereta bukan sahaja dengan menilai rupa luarannya, namun ketenangan fikiran dan…