6 pemenang Peraduan Myvi 12 Iconic Year Anniversary SMS& Win menang wang tunai

oleh DIANA ISMADI|
Enam pemenang pertama peraduan Myvi 12 Iconic Years Anniversary SMS & Win telah menerima kejutan apabila pasukan Perodua tiba di rumah mereka untuk mengumumkan kemenangan mereka.


Para pemenang telah dikunjungi oleh wakil Perodua dan telah dipersembahkan cek mock-up.  Jumlah tertinggi adalah hadiah bernilai RM12,000 dimenangi Arvindren A / L Sakthivel dari Perak dan Adinan Bin Othman dari Kuala Lumpur. 
Kawasaki Legend Reborn

“Setakat ini kami telah terima 48,000 penyertaan sejak Myvi 12 Iconic Years Anniversary SMS & Win Contest dilancarkan pada 1 Julai dan kami menjangkakan jumlah itu akan bertambah apabila 3 Myvis menanti pemenang hadiah utama bertuah tahun ini, ” kata Pengarah Urusan Perodua Sales Sdn Bhd Dato ‘Dr. Zahari Husin.


Myvi 12 Iconic Years Anniversary SMS and Win Contest menghadiahkan semua pemilik kenderaan Perodua baharu atau mereka yang servis Perodua dengan nilai minimum RM300, atau berdagang dengan perodua mereka yang ada peluang untuk memenangi hadiah-hadiah ditawarkan.

 

Mereka yang membeli atau trade in Myvi menerima tiga penyertaan dalam pertandingan ini. Peraduan ini akan berakhir pada 31 Oktober 2017.

 

“Kami mengucapkan terima kasih kepada orang ramai atas sokongan berterusan mereka terhadap Perodua dan terutamanya Myvi, yang telah menjadi model terlaris untuk kami kini dengan lebih sejuta dibuat” kata Zahari.

 

Berikut merupakan senarai pemenang;

Julai;

 

1. RM12,000 -Arvindren A/L Sakthivel (Perak)

 

Myvi 12th anniversary

 

2. RM5,000 Katherine Heng Man Lee (Melaka)

 

Myvi 12th anniversary

 

3. RM3,000 En. Abdul Halim Bin Mohd Bakir (Perak)

 

Myvi 12th anniversary

Ogos;

 

4. RM12,000 En. Adinan Bin Othman (Kuala Lumpur)

 

Myvi 12th anniversary

 

5. RM5,000 Looi Choon Fai (Johor)

 

Myvi 12th anniversary

 

6. RM3,000 Haji Inche Md Shamsuddin Bin Che Ahmad (Kelantan)

 

Myvi 12th anniversary

 

Add new comment

banner articles